Romantiska båtresor

Home  /  Båtfilmer  /  Romantiska båtresor

On december 8, 2018, Posted by , In Båtfilmer, With Kommentarer inaktiverade för Romantiska båtresor

Det går inte att nämna en film som Titanic utan att förknippa den med romantik, som Romeo och Julia i form av den stilige Leonardo DiCaprio och den tillika vackra Kate Winslet. Den oförglömliga scenen där “Leo” håller upp Kates armar stående tillsammans i fören på Titanic, med vinden i håret och solnedgång i bakgrunden.

 

Vad är det med båtar och skepp som drar oss åt det romantiska hållet? Som får oss att vilja resa ut i det okända med vår käraste partner och tillbringa romantiska middagar bland solnedgångar och böljande vågor?

 

Romantiska husbåtar

Husbåtens locktoner kan få vem som helst på fall. Den romantiska känsla som ligger i att kunna ta med sin bostad vart än vågorna skvalpar och lägga an vid en brygga i kvällningen med ett glas vin till levande ljus, ljudet av vågorna och stjärnorna som reflekteras mot vattenytan. Detta i tillägg till den valfria inredningen som kan göras så mysig, romantisk eller lyxig man än vill ha det. Eller varför inte hyra en lyxig husbåt nedför en av Englands längsta floder på sin bröllopsresa, njuta och slappna av till den underbara omgivningen.

Romans på Yacht

Med zmarta kan du jämföra banker, försäkringsbolag och elbolag kostnadsfritt. Finns det ett bättre sätt att spendera sitt guld- eller diamantbröllop än att göra det på en av de lyxigaste och romantiska yachterna i världen? Lyxiga inredningar, nya destinationer varje dag. Lägga an i Pukhet i Thailand eller på franska Rivieran och äta på de lyxigaste restaurangerna som går att köpa för pengar. Gå hand i hand på sandstränderna och njuta av solnedgångarna. En romantisk resa gjord för de med en aning högre standard i tillvaron.

Romantiska kryssresor

En romantisk båtresa behöver inte alltid vara den dyraste. För att få det riktigt romantiskt och kärleksfullt utan att bli ruinerad, finns även riktigt prisvärda kryssningsalternativ. Nackdelen kan ofta vara barnfamiljer, och då vinner man mycket på att lägga ut lite extra på en mindre lyxkryssning. Låt er frestas av känslan av att bli serverad fantastisk havsmat på restaurang. Att vakna på morgonen och dra upp gardinen till havsutsikt från er hytt med egen balkong. Bli serverad frukost med rumsservice, jacuzzi, saltbad och mycket mycket mer. Självklart ingår då alla bekvämligheter som du har i hemmets lugna vrå – Wifi, telefon och kassaskåp till dina värdesaker.

Vill man ha en bröllopsresa av högsta rang finns naturligtvis de superlyxiga kryssningsalternativen med en prislapp över 20 000 / person, men då smakar det som det kostar. En veckas lyxsvit till exempelvis Miami eller Barbados. Eller vad sägs om en 16 dagars resa i Nya Zeelands kustlandskap. Se det episka och fantasifulla området Wellington – hem till några av de vackraste scenerna från Sagan om Ringen-filmerna.

incart-lite