Volontär i Frihamnen


Ett evenemang av den här storleken kan inte åstadkommas utan hjälp från många frivilliga. Som volontär under North Sea Tall Ships Regatta i Göteborg är du ansiktet utåt och spelar en av de viktigaste rollerna på evenemangsplatsen i Frihamnen.

De flesta volontärpositionerna är nu tillsatta men ännu finns möjlighet att vara med. Tveka inte att kontakta Volunteer Manager Jeanette Mill: jeanette.mill@goteborg.com

Uppdragen kommer att vara många och spännande och kan handla om allt ifrån att serva besättningar, fartyg eller besökare till att hjälpa till med säkerhet eller byggnation. Du kan läsa mer om de olika uppdragen här nedan.

Vi söker dig som är trevlig, serviceinriktad, pålitlig och behärskar engelska. Du får en upplevelse utöver det vanliga och en chans att vara en del i ett fantastiskt team.


 

Olika volontärroller:

Logistik och Special Ops

För dig som är uthållig, stark och gillar att fixa saker. Du kommer blanda annat att laga/bygga grejer och sköta bevakning vid entréer och grindar under evenemanget. Vi ser gärna att du kan hjälpa till både före evenemangets början och efter evenemangets slut.

Publik värd

För dig som gillar att vara mitt i vimlet. Du assisterar på de publika aktivitetsområdena och bistår våra besökare med information. Du skall ha goda Göteborgskunskaper och se till att alltid vara uppdaterad på evenemangsprogrammet.

Hospitality

För dig som gillar att hålla ihop saker och ting och är en god värd. Du behöver ha viss datorvana och goda språkkunskaper men framför allt skall du vara stresstålig, glad och serviceinriktad. Du kommer att ta hand om våra speciellt inbjudna gäster.

 

 

 

Administration och kontor

För dig som vill vara arrangörens förlängda arm. Här kan du få göra allt från att koka kaffe till att springa ärenden för organisationen. Hit söker vi bara några enstaka personer.

Media

Hit söker du om du är media-student eller bara duktig på text och bild. Du kommer bland annat att fota, uppdatera evenemangets facebook-sida och hjälpa till i media center. Du behöver vara duktig på att fotografera, på sociala medier, svenska i skrift och ha god datorvana.