Nu söker vi trainees ombord på skeppen


Den 3-6 september 2016 står Göteborg värd för North Sea Tall Ships Regatta. Ett 30-tal av världens mest spektakulära segelfartyg har då varit ute på en veckolång havskappsegling från Blyth i England och ligger redo att välkomna allmänheten ombord i Frihamnen. Nu söker evenemanget unga människor som vill segla med som ”trainees” på båtarna.

Som trainee blir du en del av ett unikt äventyr. Du ingår i besättningen, upplever livet och arbetet ombord, får lära nytt och ställs inför utmaningar. Du deltar också i tävlingen North Sea Tall Ships Regatta och får många nya vänner från hela världen. Det finns inget krav på tidigare seglingserfarenhet.

Tall Ships-evenemang är en kombination av tävling och ungdomssatsning där en majoritet av besättningsmännen ska vara trainees. Syftet är att genom seglingsträning få ungdomar att växa som personer samt främja kontakterna mellan människor från olika länder, kulturer och med olika social bakgrund. Anmäl dig själv eller tipsa dina vänner nu!

Läs mer och anmäl dig här >>

Sista dagen för anmälan är 2 maj.